De sportieve GTS Super, ook met 125 cc motor.

Vespa GTS Super 125 4V ABS

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 5.819,00 (inclusief btw)

KLASSE EN KARAKTER

De glamour van de 125cc Euro 4, de klasse van de Vespa GTS en de sportiviteit van de Vespa Super komen samen in een meesterlijke stijl. De nieuwe Vespa GTS Super 25 is een samenspel van elegantie, comfort en robuustheid en wordt aangedreven door een motor met elektronische injectie, die een buitengewone soepelheid en aanzienlijk lager brandstofgebruik levert.
De stalen body van de nieuwe GTS Super 125 wordt aan de rechterkant onderbroken door een horizontaal luchtrooster: een duidelijke verwijzing naar de mooiste Vespas uit het verleden en een duidelijke sportieve touch bij het zijaanzicht van het voertuig, net als de nieuwe tweekleurige velgen.
Dit wordt duidelijk in de voorophanging met de rood gelakte veer en de chroom grill aan de voorkant. Een zwart frame geeft de GTS een vastberaden uitstraling en een "fronsende" uitstraling van de ronde koplap, die LED licht heeft, net als alle andere verlichting.
Ook nieuw is het waterkoel systeem ECS (electric cooling system), dat een lagere energie verbruik heeft en daardoor brandstof bespaart. En voor extra veiligheid hebben zowel de remmen voor als achter het ABS/ASR system.
De nieuwe Vespa GTS Super 125 is snel, sprankelend en dynamisch, soepel te rijden, dankzij de elektronische injectie, maar ook stil en milieu vriendelijk.

Specificatie Omschrijving
Brandstofverbruik 30,3 km/l
Topsnelheid 118 KM/H
Milieuprestatie 60 g/km
Inhoud brandstoftank 8,5 lt
Breedte 755 mm
Wielbasis 1950 mm
Zadelhoogte 1375 mm
Lengte 790 mm

Helaas is er einde gekomen aan de strijd om de helm voor de snorfiets ,echter is nu gebleken dat je geen "gewone " bromfietshelm hoeft te dragen maar een hele licht speedpedelack helm ,dit is een heel licht helmpje te vergelijken met een ski helm met de oren vrij .

Hier hebben we enkele voorbeelden van liggen kom langs om deze te zien en passen ,en wellicht besluiten om toch snorfiets te rijden met de voordelen daarvan 

© 2017 - 2023 Scootershop 't Vissertje Volendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel