The beaty of getting there early

YAMAHA Xenter 125

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 3.899,00 (inclusief btw)

The beauty of getting there early

Wat kost een half uur van uw tijd? Tijd is ons meest kostbare bezit. Maar elke dag lijken we veel tijd te verliezen met woon-werkverkeer.

Dus neem een minuut de tijd om te kijken hoe de Xenter 125 elke reis kan transformeren en u in staat stelt om nog meer tijd uit elke dag te halen. En u zult aangenaam verrast zijn hoe deze stijlvolle motorscooter uw leven zal veranderen.

Met een responsieve en zuinige 125cc viertaktmotor, conform EU4, en de natuurlijke rijhouding beweegt u zich met de Xenter 125 moeiteloos in het verkeer. Dus maak wat tijd voor uzelf vrij. En ervaar hoe prettig het is om op tijd te komen!

Ontdek meer over deze scooter:

Helaas is er einde gekomen aan de strijd om de helm voor de snorfiets ,echter is nu gebleken dat je geen "gewone " bromfietshelm hoeft te dragen maar een hele licht speedpedelack helm ,dit is een heel licht helmpje te vergelijken met een ski helm met de oren vrij .

Hier hebben we enkele voorbeelden van liggen kom langs om deze te zien en passen ,en wellicht besluiten om toch snorfiets te rijden met de voordelen daarvan 

© 2017 - 2023 Scootershop 't Vissertje Volendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel