SUPER DYNAMISCH

Vespa laat zijn meest dynamische spirit zien in de GTS Super, een voertuig waarin het Vespa design gecombineerd wordt met sportieve details, zoals de grill aan de rechter zijkant, de nieuwe zwarte velgen, de speciale stuurcover, het analoge en digitale dashboard met rode achtergrondverlichting, de briljante 125cc motor en de krachtige 300cc motor, de krachtigste van alle Vespa's. Aan de GTS Super wordt - vooral in de SuperSport uitvoering - aan de styling, comfort en veiligheid een nieuw hoog niveau van sportiviteit toegevoegd, waardoor zij de sportive erfenis van modellen als de  Vespa GS 150 uit 1955, de Vespa 180 SS uit 1965 en de T5 "Pole Position" uit 1985 uitbreidt.

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID
Het ABS-remsysteem en de ASR-tractiecontrole, exclusief van de Piaggio-groep, maken de Vespa GTS Super ideaal voor zowel stadsverkeer als touren, zelfs lange afstanden is het genieten met totale comfort, zowel privé als zakelijk. Het vergrendelen van het wiel bij het remmen op een natte wegdek is meestal het ergste gevaar voor scooterrijders. De aanvulling van het ABS-beveiligingssysteem zorgt ervoor dit risico te voorkomen en ervoor te zorgen dat al uw reizen plezierig en volledig veilig zijn.

GTS SUPERSPORT
Er is ook een Vespa GTS Super in de SuperSport Specical Series, een combinatie van grit, karakter en prestatie. De GTS SuperSport is in feite de meest agressieve Vespa in het hele gezin. De sportieve achtergrond wordt onmiddellijk verklaard door de Titanium Gray kleur- en esthetische eigenschappen zoals het zwarte zadel en speciale graphics. En ook de carrosserie, de metale ziel van de Vespa, is gestreept met persoonlijkheid: de opvallende horizontale grill aan de rechterkant is een duidelijke toespeling op de mooiste Vespa’s uit het verleden en geeft een sportieve uitstraling aan het profiel van het voertuig. En voor maximale veiligheid, is er ABS / ASR systeem voor- en achterschijfremmen.

De vermelde scooter prijzen zijn fabrieksprijzen incl: BTW (+ BPM-motoren), Rijklaarkosten, Kentekenkosten

Vraag een (geheel vrijblijvende) prijsopgave voor onze actuele en actie- prijzen
Regelmatig geven wij kortingen op onze nieuwe scooters en accessoires!

Net als bij zoveel mensen is ons ter horen gekomen dat july 2022 de HELMPLICHT voor snorfietsen er door zou komen .

Echter bij navraag bij diverse fabriekanten blijkt dit NIET HET GEVAL TE ZIJN en schijnt dit nog minimaal 3 jaar uitgesteld te worden en zal dan blijken of het er door komt en wat voor soort helm dit moet worden ,want de snelle fietsen mogen een "luchtige" helm dragen en deze partij kan en mag harder dan de snorfiets .

© 2017 - 2022 Scootershop 't Vissertje Volendam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel